Χωρίς κατηγορία

Αρχιεπίσκοπος: Δεν μπορεί ο καθένας να καλεί Πανορθόδοξη – Είναι προνόμιο του Οικ. Πατριάρχη

Το προσφυγικό και το Ουκρανικό ήταν τα κεντρικά ζητήματα που κυριάρχησαν κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με τον Πρέσβη της Αμερικής κ. Τζέφρι Πάιατ.

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε στον Πρέσβη ότι τα σύνορα της Ελλάδος δεν είναι μόνο στην Μακεδονία και στην Θράκη, αλλά υπάρχουν και τα θαλάσσια σύνορα, τα οποία είναι περισσότερο δύσκολα στην διαφύλαξη.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Η επεισοδιακή σκηνή ζηλοτυπίας της Μουρτζούκου με την μητέρα του Παναγιωτάκη - «Εσπασε τη λεκάνη στο μαγαζί μου», καταγγέλλει μαγαζάτορας
Επισήμανε επίσης ότι μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη, οι δύο γυναίκες συνέχισαν να πηγαίνουν στο μαγαζί του «σαν να μην είχε συμβεί τίποτα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 1