Πολιτική

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Γεωργιάδη με… “Καλώς ήλθε το δολάριο”

"Καλώς τα, τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα" ήταν μια από τις θρυλικές ατάκες της Άννας Καλουτά στην ταινία "Καλώς ήρθε το δολάριο". Μόνο αυτή δεν χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να επιτεθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τα όσα είπε στο φόρουμ Invest in Greece" στη Νέα Υόρκη.

«Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί να προκαλέσει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον με τεχνικές που φαίνεται να έχει αντιγράψει από τη συμπαθή ταινία “Καλώς ήλθε το δολάριο”», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«”Γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά… Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα” αναρωτιέται ο υπουργός Ανάπτυξης σε συνάντηση που είχε με Αμερικάνους επενδυτές την προηγούμενη Δευτέρα στο πλαίσιο του 21ου Ετήσιου Φόρουμ “Invest in Greece” στη Νέα Υόρκη», σημειώνει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει ότι «για να παροτρύνει τους πιο διστακτικούς, τους καθησυχάζει ότι “η όρεξη μας είναι τόσο τεράστια και κάθε μήνας που περνά γίνεται μεγαλύτερη”».

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οι μέρες που η Ελλάδα περίμενε τον στόλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η αδιαμφισβήτητη ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων προϋποθέτει αναπτυξιακό σχέδιο, τήρηση της εργατικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας, στήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Κρίσιμα ζητήματα που φαίνεται να αγνοεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν θα της επιτρέψουμε να διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό, παριστάνοντας τον ντελάλη που προσπαθεί να ξεπουλήσει την πραμάτεια του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Interview: 12,2% το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, 29% αναποφάσιστοι και άλλο κόμμα, «πάνω» ο Τσίπρας, «πέφτει» η Καρυστιανού
Όπως προκύπτει από τη σύγκριση με τα προηγούμενα ευρήματα της δημοσκόπησης της Interview, η ΝΔ καταγράφει μείωση των ποσοστών της κατά 2,3% και το ΠΑΣΟΚ αύξηση κατά 0,3%
Εκλογές 7
Παύλος Μαρινάκης για εκλογές: «Ιερός ο σταυρός προτίμησης, λάθος κάθε σκέψη υποβάθμισής του»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τα σενάρια λίστας και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου για τις επόμενες κάλπες, επιμένοντας παράλληλα στην ενισχυμένη αναλογική
Παύλος Μαρινάκης