Κόσμος

Αυξάνονται συνεχώς οι νεκροί από την έκρηξη ηφαιστείου στη Νέα Ζηλανδία

Ο απολογισμός των νεκρών από την έκρηξη του ηφαιστείου του νησιού Γουάιτ στη Νέα Ζηλανδία έφτασε τους 18, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Οι έρευνες που διεξάγονται πάνω στο νησί και στη θάλασσα δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να εντοπισθούν τα πτώματα των δύο τελευταίων αγνοουμένων.

Συνολικά 47 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στο νησί τη στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου. Ο θάνατος ενός Αυστραλού εξ αυτών σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ αύξησε σήμερα τον απολογισμό αυτής της φυσικής καταστροφής σε 18 νεκρούς – ένας αριθμός που περιλαμβάνει τους δύο αγνοούμενους.

Είκοσι έξι άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία και η κατάσταση πολλών εξ αυτών χαρακτηρίζεται «κρίσιμη» από τους γιατρούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σύγχυση γύρω από την τύχη της συζύγου του Αλί Χαμενεΐ – «Είναι ζωντανή» λένε ιρανικά ΜΜΕ
Ο νέος ανώτατος ηγέτης, Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, δεν έκανε καμία αναφορά στον θάνατο της μητέρας του στην πρώτη του δημόσια δήλωση, ενώ αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, της γυναίκας του, του γαμπρού του και του παιδιού της αδερφής του
Ο νεκρός ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ