Κόσμος

Χιονοστιβάδες χτύπησαν χιονοδρομικά θέρετρα στην Αυστρία και την Ελβετία

Τρεις χιονοστιβάδες έπληξαν την Πέμπτη (26.12.2019) το χιονοδρομικό κέντρο στο Άνκογκελ της Αυστρίας και μία το θέρετρο Άντερματ στην Ελβετία. Αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 2 άνθρωποι, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Από τις χιονοστιβάδες ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από το χιόνι για αυτόν τον λόγο μια πολυμελής ομάδα διάσωσης πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στην Αυστρία, τρεις χιονοστιβάδες έπληξαν το Άνκογκελ, στην επαρχία Καρινθία, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου της αυστριακής αστυνομίας.

Η μία χιονοστιβάδα έπληξε περιοχή έξω από τις πίστες του σκι και δύο σκιέρ παρασύρθηκαν, ωστόσο κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

https://youtu.be/SpMp9aJmbOc

Περισσότεροι από 60 διασώστες, με τη συνδρομή ελικοπτέρων και σκύλων αναζητούν ανθρώπους που πιθανόν θάφτηκαν κάτω από το χιόνι, αφού μια μεγάλη χιονοστιβάδα έπεσε απευθείας πάνω στην πλαγιά, είπε ο εκπρόσωπος τύπου.

Είναι ακόμη νωρίς να ειπωθεί ο,τιδήποτε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν νεκροί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μετέωρη η «αποκλιμάκωση» που υποσχέθηκε ο Τραμπ στη Μινεάπολη - «Ο δήμαρχος Φρέι παίζει με τη φωτιά»
Ο Τζέικομπ Φρέι είχε δηλώσει ότι «δεν θα εφαρμόσει τους ομοσπονδιακούς νόμους περί μετανάστευσης» με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντά ότι «η δήλωση αποτελεί πολύ σοβαρή παραβίαση του νόμου»
Διαδηλωτές συμμετέχουν σε διαμαρτυρία για τον θανάσιμο πυροβολισμό του Alex Pretti από ομοσπονδιακούς πράκτορες μετανάστευσης στο Μινεάπολις
Σε δίκη δύο Γάλλοι streamers για τον θάνατο ενός 46χρονου σε live μετάδοση – Έκαναν βίντεο με βασανισμούς και ωμή βία
Η έρευνα ξεκίνησε μετά την αποκάλυψη βίντεο όπου το θύμα δεχόταν προσβολές και χτυπήματα, τον απειλούσαν σε ζωντανή μετάδοση, στο κανάλι του, το οποίο είχε συγκεντρώσει σχεδόν 200.000 ακολούθους
Ο 46χρονος Ζαν Πορμανόβ
Η Αρχιεπίσκοπος Σάρα Μαλάλι έγινε η πρώτη γυναίκα επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας – Επεισόδιο προκάλεσε κληρικός
Ο διορισμός της προκάλεσε κριτική από ορισμένους συντηρητικούς στο παγκόσμιο δίκτυο των Αγγλικανών που αντιτίθενται στη χειροτονία των γυναικών
Η Αρχιεπίσκοπος Σάρα Μαλάλι
Θηριώδη κύματα παρέσυραν και έπνιξαν 13χρονη στη Μάλτα: Αγνάντευε τη θάλασσα με την οικογένειά της σε πεζόδρομο
Η σορός του κοριτσιού βρέθηκε παγιδευμένη σε βράχους στον πυθμένα της θάλασσας και ανασύρθηκε από τους δύτες - Τα κύματα παρέσυραν τον πατέρα και τον αδερφό της οι οποίοι κατάφεραν να κολυμπήσουν και να σωθούν
Μάλτα