Χωρίς κατηγορία

“Συναγερμός” στις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις: Έξι ελικοφόρα αεροσκάφη στη βάση της Σούδας

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται η "Κ", τα έξι αεροσκάφη προορίζονται για επιχειρήσεις μεταφοράς Αμερικανών πολιτών ή αξιωματούχων.

Ο φόνος του Ιρανού Στρατηγού Σουλεϊμανί, αλλά και η πρόσφατη εισβολή στην αμερικανική πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη, σήμαναν “κόκκινο συναγερμό” στις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως αναφέρει η “Καθημερινή” προχθές το απόγευμα προσγειώθηκαν στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα τέσσερα ελικοφόρα τύπου Οσπρεϊ (CV-22B) και δύο μεταγωγικά C-130, προερχόμενα από το Μίλντενχολ της Αγγλίας, όπου εδρεύει η 352 Πτέρυγα της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της αμερικανικής αεροπορίας.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Μπλόκα και σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία της Αθήνας: Έπεσαν με το «καλημέρα» πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ
Zώνες ασφαλείας, ελαστικά, ΚΤΕΟ, έγγραφα του οδηγού, ταχογράφο αλλά και αυτοκόλλητα με ειδική σήμανση, μεταξύ αυτών που ελέγχουν τα στελέχη της Τροχαίας
Σχολικό λεωφορείο
3