Ελλάδα

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει εικοσιτετράωρη απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020.

Η απεργία της ΑΔΕΔΥ αφορά τους εργαζόμενους του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) – για 5.500 πτυχιούχους, ηλικίας 22–29 ετών, καθώς και διευκολυντική στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου για τις Ομοσπονδίες που έχουν εργαζόμενους σε αυτά τα προγράμματα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αγωνίζεται για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ είναι ενάντια στις απολύσεις και στις ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα «αχυρανθρώπων» στην εστίαση: Αντιμέτωποι με βαριά κακουργήματα οι 11 συλληφθέντες από την επιχείρηση της ΑΑΔΕ
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη για αδικήματα όπως συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα
ΑΑΔΕ