Συμβαίνει τώρα:
Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στην Αττική Οδό, στο ύψος της Κύμης - Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα
Κόσμος

Μαϊάμι: Περπατούσε αμέριμνη στο αεροδρόμιο και άρχισε να πετάει όλα της ρούχα!

Ένα απίστευτο βίντεο ανέβηκε στο twitter και δείχνει μια νεαρή γυναίκα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι να περπατά αμέριμνη και να πετάει όλα της τα ρούχα.

Μάλιστα στο τέλος η γυναίκα έμεινε τελείως γυμνή, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα “Μαϊάμι Χέραλντ”, περπατούσε αμέριμνη στον χώρο του αεροδρομίου και κάτι σιγοψιθύριζε.

Στη διάρκεια της βόλτα της στο αεροδρόμιο άρχισε σιγά σιγά να πετάει τα ρούχα της και μετά από μερικά μέτρα μένει τελείως γυμνή. Ένας υπάλληλος της ασφάλειας του αεροδρομίου την παίρνει χαμπάρι και μένει έκπληκτος όπως φαίνεται στο βίντεο, ενώ δυο γυναίκες άρχιζαν να κοιτάζουν η μία την άλλη χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει.

Ένα εκπρόσωπος της αστυνομία του Μαϊάμι δήλωσε πως η γυναίκα που έμεινε γυμνή είναι από τη Φλόριντα, ενώ τέθηκε υπό κράτηση και υποβλήθηκε σε ψυχιατρικές εξετάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση του προέδρου της Κνεσέτ σε Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους – «Χτίστε το στο Λονδίνο ή στο Παρίσι»
Με σφοδρότητα επιτέθηκε ο πρόεδρος της Κνεσέτ κατά των δυτικών χωρών σε διάσκεψη στη Γενεύη, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post
Ο πρόεδρος την Κνεσέτ, Αμίρ Οχάνα 1
Μυστήριο με πορτοκαλί φιγούρα κοντά στο κελί του Τζέφρι Επστάιν τη νύχτα του θανάτου του - Καταγράφηκε σε βίντεο
Η υπόθεση του θανάτου του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν - που βρέθηκε νεκρός στο κελί του - παραμένει γεμάτη μυστήριο - Νέα στοιχεία ρίχνουν φως σε ανεξήγητα περιστατικά
Ο Τζέφρι Επστάιν 2