Πολιτική

Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος! Η νέα δημόσια εμφάνιση [pics]

Πιο αδυνατισμένος από ποτέ, ο Πάνος Καμμένος αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει μια από τις σπάνιες, το τελευταίο διάστημα, δημόσιες εμφανίσεις τους, όλοι είχαν σχολιάσει τη μεγάλη απώλεια κιλών του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Σήμερα (23.01.2020) ο πρώην υπουργός Άμυνας βρέθηκε στα… παλιά του λημέρια. Έδωσε το παρών στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά, στην τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του επικεφαλής του ΓΕΝ από τον απελθόντα αρχηγό, Νικόλαο Τσούνη, στον νέο αρχηγό, αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη.

Αυτή τη φορά, ο Πάνος Καμμένος ήταν ακόμη πιο αδύνατος από την τελευταία φορά και η αλλαγή ήταν τόσο εμφανής παρόλο που ο πρώην υπουργός φορούσε παλτό.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας…

panoskammenos κλειστά σχολεία panoskammenos panoskammenos

Φωτογραφίες InTime News

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς