Πολιτική

Υπουργικό: Συγχαρητήρια του ξενυχτισμένου Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη και Σταϊκούρα

Συγχαρητήρια στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την Αντιτρομοκρατική και τις συλλήψεις στα Εξαρχεία και στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, για την επιτυχημένη έκδοση του ομολόγου έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου.

«Κύριε Χρυσοχοΐδη συγχαρητήρια και συγχαρητήρια εκ μέρους του υπουργικού συμβουλίου στην Αντιτρομοκρατική. Τα συγχαρητήρια μου και στο υπουργείο Οικονομικών για την εξαιρετικά επιτυχημένη έκδοση του ομολόγου η οποία νομίζω ότι ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ρώτησε τον Νίκο Δένδια τι ώρα γύρισε από το Μαυροβούνιο «Γυρίσαμε νωρίς. Εσείς;» απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών και ο κ. Μητσοτάκης ανταπάντησε «Εμείς στις 4 (σ.σ.το πρωΐ)».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έμμεση απάντηση στον Κώστα Καραμανλή – «Το έργο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης προωθείται με την εμπιστοσύνη σε αυτήν»
«H αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη μπορεί πολύ εύκολα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον να γίνει μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία στο μυαλό των πολιτών», ανέφερε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Έρχεται «χρονοκόφτης» στη Βουλή - Πάνω από 7 ώρες κράτησε η συζήτηση για την εξωτερική πολιτική
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» στην υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την εξωτερική πολιτική
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την εξωτερική πολιτική
Χάρης Δούκας: «Διάλογο και με το κόμμα Τσίπρα» – Αιχμές για την επιλογή των προσυνεδριακών ομάδων
Επισήμανε πως έμαθε τη συμμετοχή του στην Πολιτική Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου από τα μέσα ενημέρωσης και πως ο ίδιος είχε προτείνει 4-5 ανθρώπους για τις επιτροπές, εισηγήσεις που δεν έγιναν δεκτές
Ο δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας 2
Η «μπηχτή» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Τσίπρα για το βιβλίο του «Ιθάκη» - «Αλέξη φίλε μου, προλαβαίνεις να αλλάξεις τον τίτλο»
«Η επιλογή του να ονοματίσει το βιβλίο του ως "Ιθάκη" ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής 25
Δημήτρης Καιρίδης για Κυριάκο Βελόπουλο: Δεν είναι Ελληνική Λύση, είναι γερμανική – Ο πατριωτισμός είναι στις πράξεις και όχι στα κούφια λόγια
«Δεν μπορεί να είσαι πατριώτης, να λέγεσαι Ελληνική Λύση και να είσαι γερμανική λύση στο πρόβλημα των τραπεζών, της ρευστότητας, της οικονομίας»
Ο Δημήτρης Καιρίδης
23
Η Κομισιόν υιοθετεί τις προτάσεις της Ελλάδας για την ευρωπαϊκή αντιαεροπορική ασπίδα μέχρι το 2030
Το έγγραφο θα αποτελέσει εφαλτήριο για τον προσδιορισμό στρατηγικών επενδύσεων με στόχο για την ανάπτυξη των συλλογικών αμυντικών δυνατοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ευρωπαϊκή Ένωση 1