Χωρίς κατηγορία

Ένα “deal” που θα άλλαζε τα δεδομένα – Το ρωσικό Su-57 “στα χέρια” της Κίνας!

Έχοντας επίσημα εγκρίνει το Su-57 για εξαγωγή νωρίτερα το 2019, η Ρωσία είναι έτοιμη να βγει στην αγορά με το τον μαχητικό πέμπτης γενιάς συζητώντας με αγοραστές που «απειλούν» τις ΗΠΑ.

Τα stealth μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς, όπως το αμερικανικό F-35 ή το ρωσικό Su-57 είναι εξαιρετικά ακριβά τόσο στην κατασκευή όσο και στην ανάπτυξη. Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να «καλύψουν» το κόστος ανάπτυξης τέτοιων αεροσκαφών, η Ρωσία φαίνεται να προσπαθεί εκ νέου να κάνει το ίδιο μέσω κοινών αναπτυξιακών προγραμμάτων και ξένων πωλήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία