Ελλάδα

Έφεδροι Πελοποννήσου: “Αρκετά με τον Τούρκο…”!

Έτοιμοι να βρεθούν στο πλευρό των ελληνικών δυνάμεων, που νυχθημερόν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την φύλαξη των συνόρων της χώρας, από την στιγμή που δεχτούν επίσημο κάλεσμα από τον ελληνικό στρατό, δηλώνουν με ανακοίνωσή τους στη σελίδα τους στο Facebook ο “Σύλλογος εφέδρων Πελοποννήσου”.

Όπως ξεκαθαρίζει στο newsit.gr μέλος του συλλόγου, για να συμβεί κάτι τέτοιο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τους καλέσει η “Μαμά” πατρίδα, για την οποία τίθενται στην διάθεση της ανά πάσα ώρα και στιγμή.

“Επειδή υπήρξε μια παρανόηση σχετικά με την ανακοίνωση. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι πάμε στον Έβρο. Εμείς είπαμε πως είμαστε έτοιμοι, από την στιγμή που κληθούμε να υπηρετήσουμε τον όρκο μας, όπως θα κάνουν όλοι οι Έλληνες. Ως έφεδροι όταν γίνει επίσημο κάλεσμα από την πατρίδα θα πάμε, δεν είπαμε ποτέ ότι θα ανέβουμε από μόνοι μας στον Έβρο. Πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες αυτή την διάθεση έχουμε να υπηρετήσουμε τον όρκο, που έχουμε δώσει ως στρατιώτες ή έφεδροι αξιωματικοί”.

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

“Αρκετά με τον Τούρκο …

Αν είναι να γίνει ας γίνει τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που το περιμένουμε και θα πάμε να κάνουμε αυτό που μας προετοίμασαν να πράξουμε με οποιονδήποτε τρόπο.
Θα τιμήσουμε τον όρκο που δώσαμε και κουβαλάμε στην καρδιά μας αρκεί να μας δοθεί η ευκαιρία, το ηθικό του Στρατού και της εφεδρείας μας είναι υψηλότερο από κάθε άλλη φορά.

Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, τα υπόλοιπα είναι κουβέντα να γίνετε…

Δώστε μας την ευκαιρία, την χαρά,την εντολή να δώσουμε το παρών και εμείς όλοι οι Έφεδροι για το καλό της πατρίδας μας…”

Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου:

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 62χρονης διευθύντριας των ΚΕΠ Βοιωτίας - Τουλάχιστον πριν 4 χρόνια ο θάνατος της μητέρας της
Με βάση τους υπολογισμούς των αστυνομικών η 62χρονη από μισθούς του δημοσίου και σύνταξη της μητέρας της και το αναπηρικό επίδομα μηνιαίως εισέπραττε περισσότερα από 3.000 ευρώ
Βοιωτία
Η οικογένεια της αδικοχαμένης Μαρίσσας Λαιμού καταγγέλλει τις βρετανικές αρχές για εγκληματική αμέλεια και καθυστέρηση στη νεκροψία - «Παίζουν με τον πόνο μας»
Η μητέρα της, Μπέσσυ και ο πατέρας της, εφοπλιστής Διαμαντής Λαιμός σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσλάβει δικηγόρους για να μηνύσουν το «University College London Hospital» (UCLH) για ιατρική αμέλεια
Μαρίσσα Λαιμού