Ελλάδα

Γερμανοί κι Αυστριακοί φασίστες μολύνουν τον Έβρο και τη Λέσβο

Τι δουλειά έχουν Αυστριακοί και Γερμανοί φασίστες στον Έβρο; Τι δουλειά έχουν άνθρωποι με ακραία ιδεολογία να καμώνονται ότι φυλούν τα δικά μας σύνορα; Τι δουλειά έχουν άνθρωποι που η ιδεολογία τους έκανε την Ευρώπη να ζήσει μαύρες μέρες να μιλούν για αλληλεγγύη; Rauss (για να το καταλάβουν) και ξεκουμπίδια, οι νεοναζί δεν έχουν καμία θέση εδώ…

Δεν είναι μόνο το γερμανικό κόμμα Die Linke που κατήγγειλε ότι Γερμανοί νεοναζί έρχονται στον Έβρο. Το ίδιο καταγγέλλεται και στη Λέσβο, όπου επίσης έχουν φτάσει Γερμανοί φασίστες προκειμένου να εκμεταλλευθούν την κατάσταση με το μεταναστευτικό.

Οι Γερμανοί νεοναζί βρίσκονται στην Ελλάδα είναι μέλη της φασιστικής οργάνωσης Identity Movement. Μια χούφτα άνθρωποι, είναι δεν είναι καμία 10αρια βάσει των φωτογραφιών που ανέβασαν στο twitter, έρχονται να σπείρουν το μίσος που είναι η ιδεολογία τους, άλλωστε και να ενωθούν με Έλληνες που έχουν τα ίδια πιστεύω και (δυστυχώς) ζουν ανάμεσά μας.

Στον Έβρο, Γερμανοί και Αυστριακοί νεοναζί ανέβασαν φωτογραφίες από περιοχή κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα, κρατώντας σημαίες της οργάνωσής τους, της Αυστρίας και μια ελληνική. «Ξεκάθαρο σημάδι στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Διακηρύσσουμε την αλληλεγγύη μας με τους Έλληνες συνοριοφύλακες» ήταν το μήνυμα που συνόδευε την (κατάπτυστη) φωτογραφία. Και στο πανό, έγραφαν: «Με κανέναν τρόπο δεν θα κάνετε την Ευρώπη σπίτι σας» απευθυνόμενο στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Μόνο που η Ευρώπη δεν (θα έπρεπε) να είναι το δικό τους σπίτι…

«Η αλληλεγγύη είναι κάτι περισσότερο από μια λέξη για εμάς. Πήγαμε στα ελληνικά σύνορα για να βοηθήσουμε τους Έλληνες να φυλάξουν τα σύνορά τους». Μόνο που οι Έλληνες δεν θέλουν τους νεοναζί δίπλα τους για φυλάσσουν τα σύνορά τους. Γι’ αυτό, οι μόνοι που είναι υπεύθυνοι είναι ο στρατός και η αστυνομία. Οι νεοναζί και οι φασίστες (κάθε εθνικότητας) μπορούν να πάνε στα τσακίδια και να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Νεοναζί και στη Μυτιλήνη

Δεν είναι όμως μόνο ο Έβρος τον οποίον μολύνουν με την παρουσία τους οι Γερμανοί νεοναζί. Το πρωί της Πέμπτης (05.03.2020), όπως κατήγγειλε το politikalesvos.gr, έφτασαν στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης μέλη της φασιστικής οργάνωσης Identity Movement.

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός του νεοναζιστικού μορφώματος, έχει πάει για… προσκύνημα σε μνημείο για τις υπηρεσίες των στρατιωτών της Βέρμαχτ!

Όπως αναφέρει το politikalesvos.gr, οι Γερμανοί νεοναζί βρέθηκαν στη Λέσβο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με ακροδεξιούς του νησιού, που τις τελευταίες μέρες δουν ανενόχλητοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές – Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 13 με 16, στα δυτικά τους15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 28
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων