Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ραντζέλοβιτς: “Τελευταία επαφή μας με τον Μαρινάκη μετά την Άρσεναλ”

Ραντζέλοβιτς: “Τελευταία επαφή μας με τον Μαρινάκη μετά την Άρσεναλ”
ΦΩΤΟ Intime

Δηλώσεις σε Μέσο της Σερβίας παραχώρησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, στις οποίες αναφέρθηκε στον κορονοϊό, στην κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό, δεδομένου και τους κρούσματος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και για την πορεία των “ερυθρόλευκων” στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος.

Ο άσος του Ολυμπιακού, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον κορονοϊό, τονίζοντας πως η τελευταία επαφή των “ερυθρόλευκων” με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη -ου είναι θετικός στον ιό- ήταν αμέσως μετά το ματς με την Άρσεναλ για το Europa League.

Ο Σέρβος εξτρέμ μίησε ακόμα για τη ρεβάνς με τη Γουλβς, υποστηρίζοντας πως όποτε κι αν γίνει αυτή, οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι μοιρασμένες.

«Δεν είμαστε σε καραντίνα. Βρισκόμαστε σπίτι και δεν θα κάνουμε προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα. Στη συνέχεια θα μάθουμε τι και πως θα γίνει. Κανείς δεν έχει μολυνθεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα δόξα τω Θεώ. Κανείς δεν γνωρίζει πως μολύνθηκε ο πρόεδρος, ταξιδεύει πολύ. Η τελευταία μας επαφή μαζί του ήταν μετά το ματς με την Άρσεναλ. Στη συνέχεια δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του” είπε αρχικά ο Ραντζέλοβιτς και συνέχισε μιλώντας για:

Tην πρόκριση επί της Άρσεναλ και τις αναμετρήσεις με τη Γουλβς: “Είμαι πολύ χαρούμενος για ό,τι συνέβη. Ήταν υπέροχο ματς, παίξαμε πολύ καλά και ο Θεός μας αντάμειψε με την πρόκριση. Αν συνεχιστεί το Europa League, θα έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνεχίσουμε. Πιστεύω σε αυτό. Έχουμε την ποιότητα, παίζουμε καλά. Αν επαναλάβουμε ό,τι κάναμε στο ματς με την Άρσεναλ, γιατί όχι; Οι πιθανότητες είναι 50-50, έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι”.

Tο μέλλον του: “Δεν ξέρω, ίσως να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν θα πήγαινα πουθενά. Σχεδιάζω, αν με βοηθήσει κι ο Θεός, να κατακτήσω τους πρώτους μου τίτλους εδώ και να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση. Νιώθω υπέροχα εδώ, είμαι χαρούμενος. Ζω το όνειρο κάθε παιδιού εδώ. Έπαιξα στο Champions League και στο Europa League, όλα κυλούν ωραία. Είμαι ευχαριστημένος, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις