Ελλάδα

Κλείνουν τα ξενοδοχεία έως το τέλος Απριλίου

Τα ξενοδοχεία σε όλη την χώρα κλείνουν για να προστατευθεί η υγεία των εργαζομένων σε αυτά. Πόσα θα μείνουν ανοικτά ανά νομό και πόσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την απόφαση να κλείσουν τα ξενοδοχεία που λειτουργούν όλο τον χρόνο ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το Υπουργείο Τουρισμού με γνώμονα την προστασία των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, ανακοινώνει την απόφαση της κυβέρνησης για αναστολή  λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου.

Διευκρινίζεται ότι θα λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό