Πολιτική

Συγκινεί η Γιάννα Αγγελοπούλου: «Κι εγώ δεν μπορώ να δω τις εγγονές μου»

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» μίλησε στο MEGA για την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει όλο τον πλανήτη, αλλά και για τους εορτασμούς που προγραμματίζονται για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε και σε προσωπικό τόνο λέγοντας ότι και η ίδια δεν μπορεί να δει τις εγγονές της και τα παιδιά της. Και μάλιστα είπε ότι έχει αγωνία για την μητέρα της που ζει μόνη της στο Ηράκλειο. Αλλά είπε ότι παρά την αλλαγή του τρόπου ζωής όλων των πολιτών στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού, και τα αισθήματα φόβου και αγωνίας θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί.

«Η σημερινή ημέρα που κανονικά είναι ημέρα παρελάσεων, μας βρίσκει διαφορετικά, σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αλλά μας βρίσκει ενωμένους, υπεύθυνους και πειθαρχημένους» πρόσθεσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», επαινώντας γιατρούς, νοσηλευτές, καθώς και τα σώματα ασφαλείας για τη δουλειά που κάνουν αυτές τις κρίσιμες ώρες.  

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες του εξωτερικού επιλέγουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να δουλεύει πραγματικά για το κοινό καλό. «Η Ελλάδα δίνει εμπιστοσύνη στον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Περνάμε μια δοκιμασία, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τελειώσει και θα σταθούμε στα πόδια μας» υπογράμμισε η Γιάννα Αγγελοπούλου, τονίζοντας ότι αυτό θα οδηγήσει και στην «Ελλάδα του μέλλοντος». 

«Η Ελλάδα πάει να γίνει πρότυπο χώρας. Με δημοκρατία, όπου ο κόσμος παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις, όχι με καθεστώς που διατάσσει» πρόσθεσε. 

Ακόμα, η κ. Αγγελοπούλου αναφέρθηκε και στις ομοιότητες που έχει η σημερινή περίοδος με αυτήν του 2004 και των Ολυμπιακών Αγώνων. «Πολλά θυμίζουν το 2004, κυρίως οι εθελοντές» σημείωσε. 

«Σημασία έχει ο καθένας να δώσει το μερίδιο που μπορεί στην κρίση που ζούμε».

Αναφορικά με το σκοπό της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» όπως είπε δεν θα διοργανωθούν φιέστες και γλέντια, όπως πολλοί είπαν. «Δεν μιλάμε για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. Μέσα από χορηγίες θα χρηματοδοτηθούν δράσεις πολιτών σε όλη την Ελλάδα. Δράσεις που θα μείνουν στην Ελλάδα για την επόμενη μέρα» πρόσθεσε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ώρα της «κρίσης» για τους υδρογονάνθρακες σε Κρήτη και Πελοπόννησο – Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη Chevron
Στο τάιμινγκ αυτό φτάνει αύριο στην Αθήνα ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικών και Επικεφαλής του πανίσχυρου Συμβουλίου Ενεργειακής Κυριαρχίας του Λευκού Οίκου Νταγκ Μπέργκαμ
Eurokinissi
Ο Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
«Έχοντας και την εμπειρία και τη γνώση αλλά και την ίδια διάθεση ενασχόλησης όπως και στην αρχή, διεκδικώ και πάλι τη στήριξη των δικηγόρων» ανέφερε ο ίδιος
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος 1
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ολοκληρωμένο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ θα κάνει τη χώρα μας πιο ανταγωνιστική οικονομικά, πιο ανθεκτική κοινωνικά, πιο ισχυρή γεωπολιτικά»
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνήθως είναι ένα παζάρι δεσμεύσεων και παροχολογίας από την εκάστοτε κυβέρνηση»
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά από δημοσιεύματα για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου
«Κυπριακό μέσο ενημέρωσης κυκλοφόρησε ψευδές και παραπειστικό δημοσίευμα που αφορά υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς μου στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 3