Κόσμος

Μήνυμα Πούτιν για την 25η Μαρτίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O Βλαντiμίρ Πούτιν απέστειλε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την 25 Μαρτίου, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

“Οι ρωσο-ελληνικές σχέσεις βασίζονται στις μακραίωνες παραδόσεις της πολιτιστικής και πνευματικής συγγένειας”, τονίζει ο Πρόεδρος της Ρωσίας και δηλώνει σίγουρος ότι η ανάπτυξη της εποικοδομητικής διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των λαών των δύο χωρών και όλης της Ευρώπης.

“Εξίσου ο πρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν συνεχάρη θερμά τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την Εθνική Γιορτή της Ελληνικής Δημοκρατίας – την Ημέρα της Ανεξαρτησίας“, γνωστοποιεί επίσης σε άλλη ανάρτησή της η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ελπίδες για συμφωνία Τραμπ – Ιράν «απογείωσαν» τη Wall Street που έκλεισε με ιστορικό ρεκόρ
Οι επενδυτές »βλέπουν» προοπτικές συμφωνίας μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης για τη λήξη της σύρραξης και την αποκατάσταση των ενεργειακών ροών μέσω των κρίσιμων Στενών του Ορμούζ
Wall Street
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο