Κόσμος

Άνοδο κατά 29% κατέγραψε ο αριθμός των θανάτων από κορονοϊό μόνο στην Αγγλία!

Με βάση τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σε Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία, προκύπτει ότι οι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο ανήλθαν σε 1.808.

Ο απολογισμός των θανάτων από την επιδημία του νέου κορονοϊού στην Αγγλία κατέγραψε αύξηση 29% και ανέρχεται πλέον σε 1.651 νεκρούς, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ένας 19χρονος ασθενής που δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Υγείας.

«Οι ασθενείς ήταν ηλικίας 19-98 ετών και όλοι τους, εκτός 28 ασθενών (ηλικίας 19-91 ετών), έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα» συμπληρώνεται.

Η Σκωτία ανακοίνωσε ότι έως σήμερα έχουν πεθάνει 60 άνθρωποι. Η Ουαλία κάνει λόγο για 69 νεκρούς και η Βόρεια Ιρλανδία για 28 νεκρούς.

Με βάση τα στοιχεία αυτά, συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο οι θάνατοι ανήλθαν στους 1.808.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
2