Χωρίς κατηγορία

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε Γερμανός τουρίστας στο νοσοκομείο Λάρισας! Εσπευσμένη μεταφορά από το Πήλιο

Μετά από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, ο Γερμανός τουρίστας στην περιοχή του δήμου Νότιου Πηλίου , διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε χθες βράδυ (02-04-2020) στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι είναι 77 ετών και νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης μέχρι που διασωληνώθηκε.

Σε ότι αφορά τον 47χρονο που βρέθηκε χθες θετικός στο ιό, είναι υγειονομικός από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και παρουσιάζει ελαφριά συμπτώματα.

Πηγή: onlarissa.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία