Αθλητικά

Κορονοϊός: “Έκπληκτοι στην Ισπανία με την Ελλάδα” είπε ο Λαρεντζάκης

Ο κορονοϊός έχει “χτυπήσει” σφοδρά και την Ισπανία, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει ζήσει από… πρώτο χέρι την κατάσταση, ως παίκτης της Μούρθια.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ μίλησε στο Mega για όσα συμβαίνουν στην Ισπανία από όταν έκανε την εμφάνισή του ο κορονοϊό και δήλωσε ότι εκεί είναι έκπληκτοι για την αντιμετώπισή του στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη

Για την Ελλάδα και τον κορονοϊό: «Πράξαμε σωστά, θέλει υπομονή. Να δείξουμε χαρακτήρα και ευθύνη, για να κρατήσουμε τα νούμερα σε αυτά τα επίπεδα».

Για το… ελληνικό παράδειγμα στην Ισπανία: «Κάναμε σωστά βήματα, όλοι έμειναν έκπληκτοι».

Για τη στάση της Ισπανίας: «Ο κόσμος είναι συνειδητοποιημένος, κυκλοφορεί με γάντια και μάσκες και είναι φοβισμένος. Το βιώνουμε πρώτη φορά όλο αυτό, είναι δύσκολο. Στην Ισπανία άργησαν να πάρουν τα μέτρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film για το Final Four– «Ταξιδεύουμε στο Άμπου Ντάμπι με τα παιδιά του ελληνικού σινεμά»
Η Finos Film έφτιαξε ένα ποτ πουρί με σκηνές από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου για την κόντρα μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών, αλλά και την έρημο της Αραβίας
H Finos Film έφτιαξε βίντεο για το Final Four