Κόσμος

Γαλλία: «Μπλόκο» στην Amazon για πωλήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Δικαστήριο στην Γαλλία απέρριψε την έφεση της διαδικτυακής πλατφόρμας πωλήσεων Amazon ενάντια σε προηγούμενη απόφαση, που διέτασσε τον περιορισμό των προϊόντων που μπορεί να διακινήσει μέσω ίντερνετ κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού.

“Μαζευτείτε” λέει η Γαλλία στην Amazon!

Σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, η Amazon οφείλει να περιορίσει τις παραδόσεις στη Γαλλία σε προϊόντα πληροφορικής, υγειονομικά είδη, τρόφιμα και τροφές για κατοικίδια ζώα, επικύρωσε το Εφετείο των Βερσαλλιών, προσθέτοντας ότι για κάθε παράδοση που δεν πληροί αυτήν την απαίτηση, η Amazon θα αντιμετωπίζει ποινή 100.000 ευρώ (108.020 δολαρίων).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αρκούδες έκαναν «κατάληψη» στο χωριό Μπέλομπραντ στο Κόσοβο - Το δημοτικό σχολείο έβγαλε προειδοποίηση ότι οι μαθητές κινδυνεύουν
Σε βίντεο που τράβηξαν οι κάτοικοι οι αρκούδες φαίνονται κάνουν βόλτες, εξερευνώντας κήπους και αναποδογυρίζουν έπιπλα, αναζητώντας τροφή, ενώ πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να ανοίγουν μεγάλα, άσπρα σακιά με ζάχαρη
Αρκούδες
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η κλιματική κρίση είναι υγειονομική – «Ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση»
«Η υγεία είναι ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση, όμως εδώ και πολύ καιρό, αποτελεί υποσημείωση στις διαπραγματεύσεις για το κλίμα»
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η κλιματική κρίση είναι υγειονομική – «Ο πιο επιτακτικός τομέας σε σχέση με την κλιματική δράση»