Οικονομία

Mondelez International: Δωρεά τροφίμων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στη δωρεά προϊόντων τροφίμων προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχει πλήξει άμεσα ή έμμεσα η πανδημία  προχωρά η Mondelēz International.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης κι αναγνωρίζοντας το σημαντικό και πολυποίκιλο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο διεθνής όμιλος τροφίμων προτίθεται με αυτή τη δωρεά να ωφελήσει εκατοντάδες συμπολίτες.

Ο Ε.Ε.Σ. διανέμει, μέσω των δράσεων και των υπηρεσιών του, ατομικά και οικογενειακά δέματα, σε ωφελούμενους αναξιοπαθούντες  συμπολίτες μας (άστεγοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι κ.α.) και για το λόγο αυτό συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη καθαριότητας και υγιεινής, αλλά και ρουχισμό.

Η δωρεά στον Ε.Ε.Σ. αποτελεί μέρος του πλάνου δράσεων έμπρακτης στήριξης της Mondelēz σε συνανθρώπους μας και ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών που ξεδιπλώνεται σταδιακά τον τελευταίο μήνα και έχει στόχο να ξεπεράσει τους 70 τόνους τροφίμων.

Συνολικά, η Mondelēz  International έχει προσφέρει περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια σε οικονομική ενίσχυση και δωρεές σε είδος σε παγκόσμιο επίπεδο την περίοδο του κορωνοϊού, ξεπερνώντας κατά 3 εκατομμύρια δολάρια την αρχική της δέσμευση, στηρίζοντας τη διατροφική σταθερότητα σε τοπικές κοινωνίες με έμπρακτη συμβολή στις προσπάθειες παροχής βοήθειας ανά τον κόσμο.

Να σημειωθεί ότι η Mondelēz International, μέλος των δεικτών Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα καθαρά της έσοδα το 2019 ανήλθαν σε περίπου 26 δισ. δολάρια. Στην Ελλάδα η εταιρεία γράφει ιστορία άνω των 100 χρόνων με προϊόντα, όπως: Lacta, Παυλίδης, Kiss, 3BIT, Merenda, Philadelphia,  OREO, Cadbury, Trident, Dentyne και Halls. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Οι περισσότερες περικοπές Οκτωβρίου εδώ και δύο δεκαετίες στις ΗΠΑ λόγω τεχνητής νοημοσύνης και περικοπών δαπανών
Οι αμερικανικές εταιρείες, ανακοίνωσαν 153.074 περικοπές θέσεων εργασίας τον περασμένο μήνα, σχεδόν τριπλάσιες σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι και οφείλονται στους τομείς της τεχνολογίας και της αποθήκευσης
Xρηματοοικονομικά γραφήματα
Βρετανία: «Χιλιομετρικό φόρο» στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συζητά η κυβέρνηση για να αυξήσει τα κρατικά έσοδα
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph, η υπουργός Οικονομικών Ρέιτσελ Ριβς, που θα παρουσιάσει τον προϋπολογισμό στις 26 Νοεμβρίου, εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβληθεί φόρος ύψους 3 πενών (3,5 λεπτά του ευρώ) για κάθε μίλι (1,6 χλμ.)
Ηλεκτρικά οχήματα
Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Η ανάπτυξη των ηλεκτρικών δικτύων να συμβαδίσει με την επενδυτική έκρηξη της Τεχνητής Νοημοσύνης
Ο κ. Μανουσάκης ανέφερε ότι η επενδυτική έκρηξη των τελευταίων χρόνων στη βιομηχανία της Τεχνητής Νοημοσύνης, δημιουργεί την ανάγκη αξιοποίησης όλων των απαραίτητων δικτυακών υποδομών ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες υψηλού φορτίου
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης
Πιερρακάκης: Κλειδί για την αναδιάρθρωση των ΕΛΤΑ ο διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες
Η εικόνα αυτή αδικεί τη σημαντική πρόοδο των τελευταίων ετών, σημειώνοντας ότι η απερχόμενη διοίκηση παρέλαβε τα ΕΛΤΑ στην πέμπτη θέση της αγοράς ταχυμεταφορών και τα ανέβασε στη δεύτερη, είπε ο ΥΠΟΙΚ
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης