Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρωτομαγιά: Η μάσκα του Κουτσούμπα, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που θα μείνει στην ιστορία και οι αντιδράσεις

Πρωτομαγιά: Η μάσκα του Κουτσούμπα, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που θα μείνει στην ιστορία και οι αντιδράσεις

Η εικόνα της ημέρας δεν ήταν άλλη από την εντυπωσιακή εικόνα από drone που είδαμε με την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα για την Πρωτομαγιά. Μια εικόνα που εκτός από εντύπωση και παρά τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί με αποστάσεις από τους συγκεντρωμένους προκάλεσε αντιδράσεις.

Αντιδράσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ο οποίος επανέλαβε ότι οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται, αλλά μέχρι εκεί αλλά και από πολίτες που κατέκλυσαν τα social media διερωτώμενοι αν οι νόμοι ισχύουν για όλους…

Click4More Εντυπωσιακές εικόνες: Το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα για την Πρωτομαγιά με… μάσκες, χρωματιστά σημάδια και αποστάσεις

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι αντέδρασαν λέγοντας ότι αν κάποιος έβλεπε πάνω από 5 άτομα έξω από εκκλησίες αμέσως σήμαινε συναγερμός αλλά σήμερα ήταν ημέρα Παρασκευή. Και θυμίζουν τις καθημερινές συστάσεις σε αυστηρό ύφος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι τα μέτρα είναι ακόμα σε ισχύ και ότι και την Πρωτομαγιά «μένουμε σπίτι».

Click4More Πρωτομαγιά: Το πέρασμα των ευζώνων από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Μια άλλη εικόνα που έκλεψε σήμερα τις εντυπώσεις ήταν εκείνη του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα ο οποίος φόρεσε μάσκα με μήνυμα. Έγραφε: «Τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις