Κόσμος

Ασανσέρ σε εμπορικό κέντρο σε μεταφέρει πατώντας.. πετάλια

Τα εμπορικά κέντρα στην Μπανγκόκ άνοιξαν εκ νέου, μετά από περίοδο lockdown λόγω κορονοϊού, αλλά όλο και κάτι έχει αλλάξει…

Η πατέντα που σκέφτηκαν υπεύθυνοι εμπορικού κέντρου στην Μπανγκόκ για να μην πατάνε οι επισκέπτες τα κουμπιά με τα χέρια ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Υπάρχουν λοιπόν μερικά εμπορικά κέντρα στην Μπανγκόκ που έχουν αντικαταστήσει όλα τα κουμπιά στους ανελκυστήρες με πετάλια σε μία προσπάθεια για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού από τη χρήση των ανελκυστήρων.

Έτσι, οι πελάτες σε αυτό το εμπορικό κέντρο στην Μπανγκόκ δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν αντί για τα κλασικά κουμπιά στα ασανσέρ, είδαν… πετάλια τα οποία έκαναν ακριβώς την ίδια δουλειά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS