Χωρίς κατηγορία

Στρατός Χάφταρ: Καταρρίψαμε τουρκικά drones – Απωθήσαμε τον εχθρό από την Σύρτη

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) ανακοίνωσε το Σάββατο ότι οι δυνάμεις της αεράμυνας κατέρριψαν δύο τουρκικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) κοντά στην Σύρτη.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Εθνικού Στρατού της Λιβύης στο Facebook, οι δυνάμεις του κατέρριψαν δύο τουρκικά αεροσκάφη που βοηθούσαν τις δυνάμεις της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας του Φαγιέζ Αλ-Σάρατζ στην περιοχή Al-Washaka, δυτικά της Σύρτης.

Από την πλευρά του, το Στρατιωτικό Τμήμα Πληροφοριών του LNA επεσήμανε ότι «ο στρατός απέτρεψε την προσπάθεια των υποστηριζόμενων από την Τουρκία δυνάμεων και των μισθοφόρων να εισβάλουν στην πόλη της Σύρτης, νωρίτερα την ίδια μέρα».

Δείτε λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία