Αθλητικά

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Σε διοίκηση πρωτοδικείου ο “δικέφαλος του Βορρά”

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης πως η ομάδα περιήλθε σε καθεστώς διοίκησης πρωτοδικείου, έπειτα από δικό της αίτημα.

Η οικονομική -και όχι μόνο- κρίση που περνάει το μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ, οδήγησε την ομάδα στο να κάνει αίτημα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, ώστε να οριστεί προσωρινό διοικητικό σχήμα. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

“Ύστερα από την σχετική αίτηση που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και την προσωρινή απόφαση για το διορισμό νέου διοικητικού σχήματος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το νέο Δ.Σ. της εταιρίας θα αποτελούν οι κ.κ. Αριστοτέλης Καρακούσης, Αθανάσιος Χατζόπουλος και Βασίλειος Τριλυράκης.

Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συγκροτηθεί σε σώμα την επόμενη εβδομάδα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα