Κόσμος

Ρωσία: Άλλοι 156 θάνατοι και 6.422 κρούσματα κορονοϊού

Η Ρωσία κατέγραψε 6.422 νέα κρούσματα του κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα σε 746.369, τον τέταρτο υψηλότερο παγκοσμίως.

“Το τελευταίο 24ωρο η Ρωσία έχει επιβεβαιώσει 6.422 κρούσματα του ιού σε 85 περιοχές εκ των οποίων τα 1.708 (το 26,6%) δεν είχαν κλινικά συμπτώματα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κέντρο αντιμετώπισης του κορονοϊού προσθέτοντας ότι το ποσοστό καθημερινής αύξησης των κρουσμάτων ανέρχεται σε 0,9%.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το τελευταίο 24ωρο κατγράφηκαν άλλοι 156 θάνατοι με τους οποίους ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανήλθε σε 11.770.

Τα περισσότερα νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Μόσχα και ακολουθεί η Αγία Πετρούπολη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν να συμφωνήσει σε εκεχειρία από αύριο Δευτέρα - «Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν βάσει της κατάστασης στο πεδίο» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία, πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ζελένσκι
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 3