Κόσμος

Ξεπέρασαν τους 121.000 οι νεκροί στη Βραζιλία

Δε σταματά να μεγαλώνει κατά εκατοντάδες η λίστα των θυμάτων από την Covid-19, την ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός, στη Βραζιλία. Και η χώρα «σπάει» το ένα θλιβερό ρεκόρ μετά το άλλο.

Στη Βραζιλία, τις τελευταίες 24 ώρες, έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας κορονοϊού 553 άνθρωποι και καταγράφηκαν 45.961 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ο επίσημος απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη Βραζιλία πλέον ανέρχεται σε 121.381 νεκρούς και τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 3.908.272.

Στο Μεξικό, τώρα, ο απολογισμός της προηγούμενης μέρας κατέγραψε 256 νέους θανάτους και 3.719 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Στη χώρα τα θύματα της πανδημίας είναι 64.414 και τα κρούσματα αγγίζουν πλέον τις 600.000 με τον αριθμό να ανέρχεται σε 599.560.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 3
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1