Κόσμος

Θύμωσαν την «Maleficent» – Η άκομψη κίνηση του Μπραντ Πιτ που εξόργισε την Τζολί

Εξοργισμένη είναι η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, όχι γιατί όπως λέγεται βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της 27χρονης καλλονής Νικόλ Ποτουράλσκι, αλλά γιατί την πήγε στο Chateau Miraval στην Γαλλία, εκεί, δηλαδή που ο Πιτ και η Τζολί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. 

Την είδηση δημοσίευσε η Sunday Mirror που ανέφερε ότι στα τέλη Αυγούστου η Νικόλ και ο Μπραντ ταξίδεψαν στον Πύργο του στην Γαλλία, εκεί που είχε παντρευτεί το 2014 την Αντζελίνα Τζολί. Και μάλιστα επισκέφθηκαν το μέρος αυτό λίγες ημέρες μετά την επέτειο γάμου του πρώην ζεύγους. «Είναι έξαλλη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μπραντ έπεσε τόσο χαμηλά», είπε πηγή στην Mirror.

Την ίδια ώρα πήραν φωτιά οι tabloid με τη νέα εμφάνιση της 27χρονης Νικόλ και μάλιστα η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram έγινε θέμα συζήτησης όχι μόνο για το πόσο εντυπωσιακή είναι αλλά και γιατί ανέβηκε λίγο μετά τις φήμες ότι η Τζολί είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγό της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday 📸by @philipp_gladsome

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Το ταξίδι του ζεύγους έγινε προκειμένου ο Μπραντ Πιτ να προμοτάρει την ροζ σαμπάνια που παρασκευάζει στο κτήμα του στην Γαλλία αξίας 390 δολαρίων η φιάλη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ξανά ο γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας πριν από τη δίκη του για τους βιασμούς
Κατηγορείται για 38 αδικήματα, μεταξύ των οποίων βιασμός, κακοποίηση πρώην συντρόφου του, πράξεις βίας εναντίον άλλης γυναίκας και μεταφορά 3,5 κιλών μαριχουάνας, καθώς και απειλές θανάτου και τροχαίες παραβάσεις
Ο Μάριους Μποργκ Χόιμπι με τη μητέρα του πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μέτε Μάριτ
Ο Επστάιν στοιχειώνει από τον τάφο τους γαλαζοαίματους – Άδειασε την πριγκίπισσα της Νορβηγίας και ο πρωθυπουργός της χώρας
Όπως αποκαλύφθηκε από τα αρχεία Επστάιν, η Μέτε-Μάριτ, η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου Χάακον ήταν «κολλητή» με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Αμερικανό χρηματιστή
Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας