Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Η συγκίνηση της Ιωάννας για τον πίνακα που της ζωγράφισε μια 16χρονη (video)

Επίθεση με βιτριόλι: Η συγκίνηση της Ιωάννας για τον πίνακα που της ζωγράφισε μια 16χρονη (video)

Μέσα σε λίγα λεπτά, το πρόσωπο της Ιωάννας καταστράφηκε. Η επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα στις 21 Μαΐου 2020, της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Ύστερα από δεκάδες χειρουργεία, η 34χρονη επέστρεψε στο σπίτι της και πλέον παλεύει για την επόμενη μέρα…

Στην πρώτη της ανάρτηση στα social media, η Ιωάννα επέλεξε να ανεβάσει τη φωτογραφία με τον πίνακα που της ζωγράφισε μια 16χρονη από τη Λάρισα και της τον έστειλε ως δώρο για να της δώσει δύναμη. Ο πίνακας δείχνει μία κοπέλα να κοιτάζει την αντανάκλασή της στον καθρέφτη, αλλά αντί για το πρόσωπο της, βλέπει… λουλούδια, που συμβολίζουν τον όμορφο εσωτερικό κόσμο της. 

Η φρικτή υπόθεση συγκλόνισε τη νεαρή Δανάη, που μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, για το πώς εμπνεύστηκε τον πίνακα. “Ήθελα να κάνω κάτι για να της δώσω δύναμη, γιατί για μένα όταν κάτι που κάνουμε καθημερινά με ευκολία δίνει πολύ μεγάλη δύναμη σε κάποιον που η καθημερινότητά του είναι δύσκολη, είναι μεγάλο επίτευγμα. Ως ιδέα ξεκίνησε από την ημέρα που έγινε η επίθεση και ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό. Έψαξα τα νοήματα για διάφορα λουλούδια, βρήκα αυτά που μου άρεσαν και ταίριαζαν στην Ιωάννα”.

Ο πίνακας έφτασε από τη Λάρισα στην Αθήνα και αρχικά τον παρέλαβε η μητέρα της Ιωάννας. “Το έστειλα σε έναν φίλο μου στην Αθήνα και αυτός το έδωσε στην ίδια τη μαμά της Ιωάννας”.

Ακούστε όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις