Κόσμος

Μαράια Κάρεϊ: Αποθεώνει τις ηρωίδες του τένις (pic, video)

Η Μαράια Κάρεϊ εξυμνεί τις πρωταθλήτριες του τένις στο νέο της μουσικό βίντεο που έχει τίτλο «Save the Day».

Το βίντεο της Μαράια Κάρεϊ για το καινούριο της τραγούδι προβλήθηκε κατά τη εκκίνηση της μετάδοσης από το τηλεοπτικό κανάλι ESPN του Πρωταθλήματος Τένις των ΗΠΑ, το US Open Women’s Singles Championship.

Εικόνες αθλητριών εμφανίζονται στο βίντεο ενώ η Μαράια Κάρεϊ τραγουδά από την πίσω θέση μιας κλασσικής καμπριολέ Cadillac.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με την τραγουδίστρια να φορά μία μάσκα προστασίας προσώπου.

https://youtu.be/5dAtcMVrLE4

Κατά την κυκλοφορία του τραγουδιού η Μαράια Κάρεϊ έγραψε στο Twitter: «Ευχαριστώ @USOpen για αυτήν την καταπληκτική τηλεοπτική πρεμιέρα του τραγουδιού μου “Save The Day”. Είναι πολύ μεγάλη τιμή και είμαι συγκινημένη που μοιράζομαι το μήνυμα του τραγουδιού με αυτές τις θαυμάσιες γυναίκες πρωταθλήτριες. @MariahCarey».

Στο «Save The Day» έχει συμπεριληφθεί απόσπασμα της επιτυχίας των Fugees του 1996 «Killing Me Softly» remake του «Killing Me Softly WIth His Song» του 1973 της Ρομπέρτα Φλακ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
16
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
7