Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

“Καταιγίδα” ο Ολυμπιακός! Σήκωσε το Super Cup και στις γυναίκες με απίστευτο σκορ

“Καταιγίδα” ο Ολυμπιακός! Σήκωσε το Super Cup και στις γυναίκες με απίστευτο σκορ
Intime.gr

Διέλυσε τον Νηρέα Χαλανδρίου. Ο Ολυμπιακός έφερε το απίστευτο 30-4 στον τελικό του Super Cup και σήκωσε τον συγκεκριμένο τίτλο και στις γυναίκες.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί με ιδανικό τρόπο. Οι “ερυθρόλευκες” νίκησαν τη νεανική ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου με το απίστευτο 30-4 και κατέκτησαν το 1ο Super Cup της ιστορίας τους, στην πρώτη χρονιά ύπαρξης του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός “έπνιξε” τον Εθνικό και κατέκτησε το Super Cup

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 8-0, με τον Νηρέα Χαλανδρίου να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ 4:53 πριν το φινάλε του ημιχρόνου, μειώνοντας σε 11-1. Η συνέχεια ήταν η… ανάλογη, όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα και βεβαίως του Ολυμπιακού , για τον οποίο σημείωσαν γκολ εννιά διαφορετικές παίκτριες, αναδείχθηκε η Βασιλική Πλευρίτου με επτά γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 7-2, 5-1, 10-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπουλου, Πλευρίτου Ελ. 5, Μπενέκου 6, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη 2, Πλευρίτου Μ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 7, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά.

Νηρέας (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Δασκαλάκη, Μαυρωτά, Κοτσαύτη – Απέργη, Κοβάτσεβιτς Ν., Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Κονταλέξη, Κάτσαρη 1, Νιαρχάκου, Κοβάτσεβιτς Σ. – Μ., Παναγιώτη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις