Κόσμος

Πολωνία: Ο κορονοϊός χτύπησε τον πρόεδρο Αντρέι Ντούντα

Ο πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά νιώθει καλά, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Προεδρίας Μπλαζέι Σπιχάλσκι στο Twitter.

“Ο πρόεδρος υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορονοϊού. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ο πρόεδρος είναι καλά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες ιατρικές υπηρεσίες”, επεσήμανε ο Σπιχάλσκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή του ρεσάλτο των ΗΠΑ σε πετρελαιοφόρο στην Καραϊβική – «Διεθνή πειρατεία» καταγγέλλει η Βενεζουέλα
Το Καράκας τονίζει πως με την «εγκληματική ενέργεια» αυτή, ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ επιβεβαιώνει πως «ο σκοπός πάντα ήταν να αρπάξει το πετρέλαιο της Βενεζουέλας χωρίς να πληρώσει τίποτα»
Οι ΗΠΑ κατέλαβαν δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της Βενεζουέλας
Ζελένσκι: «Παραγωγική» η πρώτη συνομιλία με τις ΗΠΑ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο
Στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας μεταξύ Ουκρανίας, Ευρώπης και ΗΠΑ, προετοιμάζονται τρία έγγραφα που θα αποτελέσουν τη βάση μιας ειρηνικής διευθέτησης
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι