Κόσμος

ΗΠΑ: Νέα δολοφονία Αφροαμερικανού! Τον “γάζωσαν” αστυνομικοί στη μέση του δρόμου – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ακόμα σοκαριστικό βίντεο εν ψυχρώ δολοφονίας Αφροαμερικανού “έρχεται” από τις ΗΠΑ προκαλώντας και πάλι οργή.

Στο βίντεο φαίνονται δύο αστυνομικοί και ένας Αφροαμερικανός άντρας μαζί με μια Αφροαμερικανή κοπελα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ο άντρας κρατούσε μαχαίρι, ωστόσο είναι εμφανές πως οι αστυνομικοί δεν κάνουν καμία προσπάθεια να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν!

click4more: “Σείεται” η Φιλαδέλφεια μετά τη νέα δολοφονία Αφροαμερικανού – 4 αστυνομικοί τραυματίες

Αντιθέτως από τα τρία μέτρα αρχίζουν να τον πυροβολούν “γαζώνοντάς” τον στις σφαίρες. Λίγο προν πυροβολήσουν ο Αφροαμερικανός φαίνεται να κάνει μια κίνηση με το χέρι του σαν να δείχνει πως παραδίνεται. Ωστόσο ακολουθεί ο θάνατός του.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο Ρότερνταμ για απολύμανση το κρουαζιερόπλοιο που «χτυπήθηκε» από τον χανταϊό - Παραμένουν μέσα μέλη του πληρώματος
Με αυστηρά μέτρα προστασίας έδεσε στο ολλανδικό λιμάνι - Ιατρικό προσωπικό παρακολουθεί στενά πλήρωμα και γιατρούς που παραμένουν σε καραντίνα εντός του
Κρουαζιερόπλοιο