Κόσμος

Βουλγαρία: Θετικός στον κορονοϊό ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας

Στη Βουλγαρία ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, Ντιμίταρ Ράντεφ διαγνώστηκε θετικός στον Covid19 και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του.

Όπως μεταδίδεται από τη Βουλγαρία ο Ράντεφ θα αναθέσει ένα μέρος της επιχειρησιακής δουλειάς του σε αναπληρωτές του την περίοδο που θα παραμείνει σε καραντίνα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κεντρική τράπεζα της Βουλγαρίας διευκρινίζεται ότι ο 64χρονος είναι γενικά καλά στην υγεία του.

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε σήμερα 2.569 νέα κρούσματα κορονοϊού το 24ωρο που πέρασε. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων που καταγράφονται σε μια ημέρα στη χώρα αυτή, η οποία κλείνει τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα πανεπιστήμια και τα νυχτερινά κέντρα για δύο εβδομάδες στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την έξαρση της επιδημίας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Η νοσταλγική σοβιετική πινελιά στο φούτερ «ΕΣΣΔ» του Λαβρόφ
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε με φούτερ που έφερε τα γράμματα «CCCP», σύμβολο της Σοβιετικής Ένωσης, προκαλώντας σχόλια για τη σοβιετική νοσταλγία του Κρεμλίνου, σύμφωνα με ανάλυση του Politico
Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργέι Λαβρόφ, στην αλάσκα
The Times: Στο τραπέζι «μοντέλο Δυτικής Όχθης» για την Ουκρανία λίγο πριν τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν
Η Ουάσινγκτον και η Μόσχα φέρεται να εξέτασαν ένα τέλος του πολέμου εμπνευσμένο από την ισραηλινή κατοχή στη Δυτική Όχθη, σενάριο που διαψεύδεται έντονα από τον Λευκό Οίκο
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν 1