Κόσμος

Εκλογές ΗΠΑ: Θωρακίζουν τον Λευκό Οίκο – Έστησαν φράχτη για τον φόβο επεισοδίων

Ο φόβος των επεισοδίων στις Αμερικανικές Εκλογές ανάγκασε τους υπευθύνους στον Λευκό Οίκο να λάβουν μέτρα.

Γι’ αυτό τον λόγο στήθηκε ένας φράχτης στην περίμετρο του Λευκού Οίκου, αφού οι ομοσπονδιακές αρχές της Ουάσινγκτον προετοιμάζονται για ταραχές γύρω από την προεδρική κατοικία μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο ίδιος φράκτης άλλωστε είχε τοποθετηθεί και το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων του Black Lives Matter.

Να σημειωθεί πως ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Peter Newsham, είχε ήδη προειδοποιήσει τον Δήμο της Περιφέρειας τον περασμένο μήνα ότι περίμεναν κάποια μορφή διαμαρτυρίας μετά τις εκλογές.

Πολλοί είναι οι καταστηματάρχες στην ευρύτερη περιοχή του Λευκού Οίκου που έχουν τοποθετήσει σανίδες στις προσόψεις των επιχειρήσεων τους για να τις προστατεύσουν από τυχόν επεισόδια.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις αμερικανικές εκλογές 2020.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τζανίν Πιρό: Η «Δικαστής Τζανίν» από τα τηλεοπτικά στούντιο του Fox News στο γραφείο του εισαγγελέα της Ουάσινγκτον
Τη συνδέει βαθιά φιλιά με τον Τραμπ - Στην πρώτη του θητεία, ο Τραμπ απένειμε προεδρική χάρη στον πρώην σύζυγό της που είχε καταδικαστεί για φορολογικά αδικήματα
Τζανίν Πιρό
Ένοχοι οι δύο άντρες που έκοψαν το εμβληματικό δέντρο Sycamore Gap στη Βρετανία το 2023
Η πτώση του δέντρου προκάλεσε φθορά σε τμήμα του Τείχους του Αδριανού, το οποίο κατασκευάστηκε από τους Ρωμαίους πριν από περίπου 2.000 χρόνια και ανήκει στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO
Γενική εικόνα του δέντρου Sycamore Gap που κόπηκε, στο Northumberland