Κόσμος

Αμερικανικές Εκλογές: Ο Κάνιε Γουέστ ψήφισε για επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ τον εαυτό του!

Ο Αμερικανός ράπερ Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι ψήφισε για πρώτη φορά στην ζωή του σε αμερικανικές προεδρικές εκλογές, επιλέγοντας εκείνον που εμπιστεύεται περισσότερο για επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου: τον εαυτό του.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο twitter, ο πρώην υποστηρικτής του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα στην πολιτεία Ουαϊόμινγκ, γράφοντας το δικό του όνομα στο ψηφοδέλτιο.

«Σήμερα ψηφίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου για πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και είναι κάποιος που πραγματικά εμπιστεύομαι… εγώ», δήλωσε ο Γουέστ σε ξεχωριστό του tweet.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο 43χρονος ράπερ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για την προεδρία των ΗΠΑ, ωστόσο το όνομά του δεν εμφανίστηκε σε ψηφοδέλτια σε πολλές πολιτείες καθώς δεν τήρησε τις προθεσμίες εγγραφής.

Στα πολυάριθμα σχόλια στο twitter για την ανάρτηση Γουέστ, ένας χρήστης έγραψε: «Ουφ, μια ψήφος λιγότερη για τον Ντόναλντ Τραμπ».

 

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις αμερικανικές εκλογές 2020.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Η «συνάντηση για τσάι» και το μυστικό σύστημα της Χαμάς για καταβολή μισθών δημοσίων υπαλλήλων στη Γάζα
Δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σε μετρητά ένα ελάχιστο ποσοστό από τον κανονικό τους μισθό, κάθε 10 εβδομάδες - Το «σήμα» δίνεται μέσω μηνυμάτων για «συνάντηση για τσάι» σε σημεία διανομής
Μαχητές της Χαμάς