Lifestyle

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής για τον κορονοϊό – “Ειλικρινά με θυμώνει πολύ…”

Το δεύτερο lockdown σε ολόκληρη τη χώρα έχει τεθεί σε ισχύ και το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” ασχολήθηκε με το φλέγον ζήτημα.

Ανάμεσα στις ζωντανές συνδέσεις που έκανε, ήταν και αυτή με τη Θεσσαλονίκη, όπου χθες τα πρόστιμα έπεσαν “βροχή” στους πολίτες για την παραβίαση των μέτρων προστασίας του κορονοίού που έχουν υποβληθεί.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τη στάση που ακολουθούν μερικοί συμπολίτες μας στη συμπρωτεύουσα κάνοντας διαδηλώσεις και θέτοντας κίνδυνο μεγάλη μερίδα του κόσμου. 

Δείτε στο TLIFE όσα δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου…

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ντέμι Μουρ, Κλόι Ζάο και Στελάν Σκάρσγκαρντ στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ των Καννών
Το κινηματογραφικό υπερθέαμα στη Γαλλική Ριβιέρα, απονέμει μια σειρά βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Χρυσού Φοίνικα για την καλύτερη ταινία, που αποφασίζεται από μια εννεαμελή κριτική επιτροπή
Ντέμι Μουρ