Αθλητικά

ΑΕΚ: Λιβάι Γκαρσία, η επιστροφή

Ο Λιβάι Γκαρσία ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση. Ο άσος της ΑΕΚ επανέρχεται σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε στα Σπάτα μαζί με τους παίκτες που δεν ταξίδεψαν στην Ουκρανία υπό τις οδηγίες των Κολονέλο-Ντ’ Ουρμπάνο κι αναμένεται αύριο (9/11) να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος εξτρέμ είχε υποστεί βαριά θλάση, χάνοντας αρκετά παιχνίδια της Ένωσης σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση, η οποία θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ, μιας και πρόκειται για έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα