Αθλητικά

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ “πάγωσε” τη Ρεάλ Μαδρίτης (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τις προβληματικές τις εμφανίσεις στη σεζόν και βρέθηκε να χάνει και από την Αλαβές για το πρωτάθλημα, από ένα γκολ πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Λούκας Πέρεθ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για σχεδόν μία διετία πριν πάρει μετεγγραφεί στη Λα Κορούνια και στη συνέχεια στην Άρσεναλ. Πλέον έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Αλαβές και σκόραρε με πέναλτι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός εξτρέμ άνοιξε το σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα, αλλά η ομάδα του κράτησε το προβάδισμα μέχρι και το ημίχρονο του αγώνα.

Το γκολ του Πέρεθ στη Ρεάλ

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Σάκκαρη: «Ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα γίνει το καλοκαίρι του 2027»
«Εννοείται ότι έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε οικογένεια κάποια στιγμή, όμως προς το παρόν το έχουμε συζητήσει και έχουμε πει ότι θέλουμε να συνεχίσω να παίζω τένις» παραδέχτηκε η αθλήτρια
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 11