Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Παρελθόν κι επίσημα ο Δερμάτης

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα το “διαζύγιο” με τον Γιώργο Δερμάτη, ο οποίος και αποτελεί πια παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει μάλιστα ήδη τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού, με τον Απόστολο Οικονόμου να θεωρείται ο νέος προπονητής της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Γιώργο Δερμάτη.

Το «τριφύλλι» εύχεται καλή συνέχεια στον κόουτς που έχει αφήσει διαχρονικά τη σφραγίδα του στο τμήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοινώθηκε η πώληση των «ροχιμπλάνκος» στην επενδυτική εταιρεία Apollo Sports Capital
Θα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Μαδριλένων ενώ οι Μιγκέλ Ανχελ Χιλ και Ενρίκε Θερέθο θα “στηρίξουν” την ιδιοκτήτρια εταιρία, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο
ΦΩΤΟ REUTERS