Αθλητικά

Η «εξάσφαιρη» Ίντερ «τσάκισε» την Κροτόνε με εκπληκτικό Μαρτίνεζ (video)

Στην κορυφή της Serie A, με παιχνίδι περισσότερο από την Μίλαν, βρίσκεται η Ίντερ, που διέλυσε εντός έδρας την Κροτόνε με 6-2. Τρία γκολ ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Η Ίντερ «μεταμορφώθηκε» στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Κροτόνε κι έφτασε στο εντυπωσιακό 6-2, για την 15η αγωνιστική της Serie A, πρώτη στο 2021.

Με τη νίκη αυτή οι «νερατζούρι»  ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή, αυξάνοντας την πίεση για νίκη στη Μίλαν, η οποία απόψε αντιμετωπίζει στο «Τσίρο Βιγκορίτο» την Μπενεβέντο του  Φίλιπο Ιντζάγκι.

Η Ίντερ είχε σε μεγάλα κέφια τους Μαρτίνεζ και Λουκάκου και κατάφερε να πάρει το “τρίποντο”, μολονότι η Κροτόνε άνοιξε το σκορ, δέχθηκε την ανατροπή του (με το 2-1 να γίνεται από αυτογκόλ) και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας κάνει το 2-2.

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε το νέο έτος με χατ τρικ (20’, 57’, 78’) και μια ασίστ, με τον Λουκάκου να έχει και αυτός ένα γκολ (64’) και μια ασίστ. Ο Χακίμι διαμόρφωσε το θρίαμβο της ομάδας του Κόντε (87’).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκτονία ο θάνατος του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας Ρίκι Χάτον - Απαγχονίστηκε στο σπίτι του
Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μάντσεστερ για να αποτίσουν φόρο τιμής στον θρυλικό «Hitman», ανάμεσά τους οι Λίαμ Γκάλαχερ, Γουέιν Ρούνεϊ και Τάισον Φιούρι
Ricky Hatton