Κόσμος

Ο Μπάιντεν αισθάνεται ασφαλής ενόψει της ορκωμοσίας του

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι αισθάνεται ασφαλής να ορκιστεί δημοσίως την επόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον.

Ο Μπάιντεν παρουσίασε το σχέδιό του για τους εμβολιασμούς για την αντιμετώπιση της Covid-19, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αισθάνεται ασφάλεια, παρά τις αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών που κάνουν λόγο για απειλές, κατά την ημέρα της ορκωμοσίας του.

«Ναι», απάντησε λακωνικά ο Μπάιντεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS