Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Σχεδόν ένα μήνα εκτός ο Μπουζούκης

Ο Γιάννης Μπουζούκης αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση του Παναθηναϊκού και οι εξετάσεις του έδειξαν σημαντικό πρόβλημα, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο νεαρός μέσος του Τριφυλλιού έκανε μαγνητική στο ιατρικό κέντρο της ομάδας, η οποία και επιβεβαίωσε ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο στο αριστερό γόνατο.

Ως εκ τούτου, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, χάνοντας την ευκαιρία να επιστρέψει στο ροτέισιον του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός τον επανέφερε πρόσφατα στο γκρουπ των “βασικών” της ομάδας, αλλά ο τραυματισμός του τον “κρατάει” ξανά πίσω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS