Χωρίς κατηγορία

Χρυσές Σφαίρες: Οι εμφανείς παραλείψεις στις φετινές υποψηφιότητες

Χθες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες, την πρώτη μεγάλη διοργάνωση του έτους που κατά παράδοση ανοίγει τη “σεζόν” των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών επιβραβεύσεων στο Χόλιγουντ.

Ενώ κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, φέτος η 78η τελετή θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με παρουσιάστριες την Τίνα Φέι και την Έιμι Πέλερ.

Σίγουρα ο μεγάλος νικήτής στις φετινές υποψηφιότητες ήταν το Netflix – με 42 υποψηφιότητες -, κάτι που δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση, δεδομένου ότι είχαμε ανεφάρει πως πρόκειται να σπάσει ένα ρεκόρ 85 ετών στα φετινά Όσκαρ.

Όσον αφορά τις ταινίες, ο γίγαντας συνεχούς ροής προπορεύεται στην “κούρσα” με το “Mank” του Νέιβιντ Φίντσερ, το οποίο συγκέντρωσε έξι υποψηφιότητες, και το πολιτικό δράμα “Η δίκη των 7 του Σικάγο” του Άαρον Σόρκιν, το οποίο συγκέντρωσε 5 υποψηφιότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν χωράγανε τα ζώα στις εκτάσεις», είπε στην Εξεταστική η διευθύνουσα σύμβουλος της “Neuropublic ΑΕ”, Ρόζα Γαργαλάκου
«Ποια η μέρα ημερολογιακή ημέρα του έτους που ο κ. Βάρρας είχε το πρόβλημα του με την Neuropublic, και ποια μέρα ήταν που την ευχαριστούσε για τις υπηρεσίες της;», διερωτήθηκε
Ρόζα Γαργαλάκου
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 50χρονου στην Καλλιθέα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό
«Ο 50χρόνος ήταν σε αμόκ. Είχε χαρακώσει με το μαχαίρι του αυτοκίνητα. Ακούσαμε τους δύο πυροβολισμός και την αστυνομία να τον κυνηγά στα στενά», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Περιπολικό