Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ελένη και Λάμπρος παντρεύτηκαν και αυτή είναι η απόδειξη

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ελένη και Λάμπρος παντρεύτηκαν και αυτή είναι η απόδειξη

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι σγτα επόμενα επεισόδια. Τι θα γίνει με τον Λάμπρο και την Ελένη.

Είναι ένα ζευγάρι από τις Άγριες Μέλισσες για το οποίο όλο το twitter… τρελαίνεται! Πρόκειται για το ζευγάρι που έχει περάσει τα πάνδεινα στις Άγριες Μέλισσες και συνεχίζει να είναι μαζί. Ο Λάμπρος Σεβαστός (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) και η Ελένη Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) ερωτεύτηκαν όταν ήταν ακόμα παιδιά.

Οι γονείς τους τους εμπόδισαν να παντρευτούν. Ο μεγάλος τους έρωτας όμως δεν έσβησε ποτέ ότι κι αν έγινε. Ούτε όταν ο Λάμπρος παντρεύτηκε, ούτε όταν η Ελένη ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Θωμά Κυπραίο. Δεν τους χώρισε, ούτε η φυλακή, ούτε ο… Βόσκαρης.

Ήρθε λοιπόν η πολυπόθητη στιγμή. Η στιγμή που περίμεναν χιλιάδες τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς του Ant1! Ο Λάμπρος και η Ελένη στα επόμενα επεισόδια επιτέλους παντρεύονται. Ο γάμος τους, έγινε στο πάρκο Τρίτση την Παρασκευή το μεσημέρι και δεν ήταν ο μόνος στο Διαφάνι! Το spoiler έκανε στο Instagram ένα από τα πολλά fan club της σειράς δημοσιεύοντας “παπαρατσέ” φωτογραφία από τα γυρίσματα του γάμου! Kαι φυσικά μετά το twitter έκανε πάρτι!

Επιτέλους μια σχέση στο σήριαλ που δοκιμάστηκε όσο λίγες και πέρασε από χίλια κύματα θα έχει αίσιο τέλος. Μεγάλη χαρά θα πάρει όπως αναφέραμε και ο κόσμος του twitter που επιτέλους θα δει ευτυχισμένους την Ελένη και το Λάμπρο!

Δείτε στο tlife.gr τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον Μπάμπη & τον Κυριάκο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε πριν λίγα βράδια στο «The 2Night Show» τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον λατρεμένο κλαριντζή από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του ως Κυριάκος Βαμβακάς και αποκάλυψε τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα ταράξουν και πάλι το Διαφάνι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις