Πολιτική

Κόρινθος: Επίθεση με γκαζάκι στο γραφείο της βουλευτή Μαριλένας Σούκουλη (pics, video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση με γκαζάκι σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαριλένας Σούκουλη, στην Κόρινθο.

Ο μηχανισμός με το γκαζάκι ανατινάχτηκε, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κανείς και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στην είσοδο του γραφείου.

«Η σημερινή αποτρόπαια και εγκληματική ενέργεια από αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να εκφοβίσουν εμένα και τους συνεργάτες μου θα πέσει στο κενό. Η τρομοκρατία και η οργανωμένη βία νοσηρών μυαλών δεν έχει καμία θέση ούτε στην κορινθιακή κοινωνία. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται, δεν υποχωρεί. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη», δήλωσε η κα Σούκουλη στο loutrakiblog.gr.

gkazakia

 

H δικηγόρος Έρρικα Καραμαλίκη που έχει το γραφείο στον ίδιο όροφο μίλησε στην κάμερα του Korinthostv.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και Πυροσβεστική. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 31
Κύκλοι Καρυστιανού κατά Λιάγκα: Στην εκδήλωση της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» είδε μόνο γραφικούς και ψεκασμένους
«Θα τον συμβουλεύαμε να μην αναφέρει στον αέρα ότι παρακολούθησε μόλις για ένα τέταρτο, μία δίωρη πολιτική εκδήλωση, την οποία σχολίαζε επί μισή ώρα στο πρωϊνάδικό του»
Μαρία Καρυστιανού 81
Μαρία Γρατσία: «Υπάρχουν γονείς και τραυματίες των Τεμπών οι οποίοι υπέγραψαν ως ιδρυτικά μέλη του κόμματος της Καρυστιανού»
«Οι αναφορές οι οποίες κάνουν μνεία ακραίων προσεγγίσεων είναι άτοπες και καθόλα αβάσιμες, κριτήριο λοιπόν δεν είναι ούτε το Δεξιά ούτε το Αριστερά», είπε η δικηγόρος
Γρατσια
«Κανένας αιφνιδιασμός της Κοβέσι» - Η απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή διαμαρτυρίας για την τροπολογία για τα πολιτικά πρόσωπα
Η απάντηση του υπουργείου ήρθε μετά την επιστολή που έστειλε η Εισαγγελέας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγγέλλοντας «σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Λάουρα Κοβέσι 13