Ελλάδα

Αυτό είναι το σχέδιο για να μην πάει καμία δόση χαμένη από τον εμβολιασμό

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Σε κινητοποίηση ο κρατικός μηχανισμός έτσι ώστε να μη χαθεί ούτε μία δόση εμβολίου λόγω του χιονιά. Ο στόχος της κυβέρνησης είναι με ασφάλεια να μπορέσουν να τηρηθούν τα ραντεβού για εμβολιασμό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η κυβέρνηση έχει καταστρώσει Plan B για μηχανισμό αναπλήρωσης αν δεν τηρηθεί κάποιο ραντεβού, και καλεί τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων να είναι σε ετοιμότητα για εμβολιασμό.

Click4more Ταλαιπωρία στο εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας από την έλλειψη πάρκινγκ

Σε περιοχές με άσχημες καιρικές συνθήκες στην μετακίνηση των πολιτών που έχουν στα εμβολιαστικά κέντρα θα συνδράμει και ο κρατικός μηχανισμός. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση εφόσον χρειαστεί και είναι εφικτό, θα βοηθήσει πολίτες στη μετακίνηση τους προκειμένου να μη χάσουν το ραντεβού τους.

Παράλληλα η κυβέρνηση προωθεί τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων.

Το θέμα χειρίζεται η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και το απόγευμα η Πρόεδρος της Μαρία Θεοδωρίδου θα προβεί σε ανακοινώσεις για την προτεραιοποίηση στις ευπαθείς ομάδες και το πότε θα ξεκινήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εδώ και τρία χρόνια προσπαθούσε να σκοτώσει τον Νικήτα» λέει η αδερφή του θύματος της δολοφονίας στο Ηράκλειο
«Είχαμε πάει επανειλημμένες φορές στην αστυνομία, αλλά μας κορόιδευαν. Ο δράστης είχε προσπαθήσει πολλές φορές να τον σκοτώσει» λέει στο newsit.gr η αδερφή του 21χρονου
Δολοφονία του 21χρονου στο Ηράκλειο
Δολοφονία στο Ηράκλειο: «Ο 21χρονος είχε κάνει μήνυση τον Μάρτιο στον 54χρονο, παραβιαζόταν συνεχώς τα περιοριστικά μέτρα», αποκαλύπτει η δικηγόρος του
Εκτός από τον  54χρονο έχει συλληφθεί και η σύζυγός του για ηθική αυτουργία και εξετάζεται ο ρόλος της, καθώς ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο.
Δολοφονία στην Αμμουδάρα Ηρακλείου
9