Media

Άγριες Μέλισσες: Προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ: Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες στο επεισ΄ποδιο της Πέμπτης. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – επεισοδιο πεμπτησ 18/03/2021: Τα κρυφά και ένοχα μυστικά αρχίζουν να βγαίνουν σιγά σιγά στο φως. Πολλά από όσα γνωρίζαμε αλλάζουν και κάποιοι «Άγριες Μέλισσες» συνειδητοποιούν τη λάθος στάση τους. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣΚάποιοι άλλοι πέφτουν σε λάθη που θα αποβούν μοιραία.

Στο 111o επεισόδιο, την Πέμπτη 18 Μαρτίου

Όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη της Δρόσως. Η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω στον Δούκα.

Η Ζωρζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί.

Καμία, όμως, απ’ τις δυο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση. Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα…

agriesmelisses

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οι «Άγριες Μέλισσες» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη θα συνεχίσουν να… κεντρίζουν τους τηλεθεατές με όσα συμβαίνουν στη σειρά του ΑΝΤ1 που δικαιολογημένα έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι στιγμές που καλεσμένοι εκπομπών «σφάχτηκαν» on air – Οι αποχωρήσεις από τα πλατό και το «στόλισμα» των παρουσιαστών
Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Απόστολο Γκλέτσο, μέχρι τη Σοφία Βούλτεψη, τη Ράνια Θρασκιά και τον Στέλιο Πέτσα, όλοι τους πρωταγωνίστησαν στις εντάσεις που παρακολούθησε το ελληνικό κοινό στην τηλεόρασή του
Η Σοφία Μουτίδου και ο Απόστολος Γκλέτσος
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου