Κόσμος

Αποκαλύψεις Ιμάμογλου για κομπίνες του AKP στο δήμο Κωνσταντινούπολης

Περίπου 40 υποθέσεις… παρανομίας επί δημαρχίας του AKP στο δήμο Κωνσταντινούπολης αποκάλυψε η έρευνα που άρχισε ο δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου, όταν ανέλαβε το δήμο, για την προηγούμενη δημοτική εξουσία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Sozcu”, μία από τις… κομπίνες αφορά στην απόκτηση από το δήμο μιας στρατιωτικής περιοχής 22.000 τ.μ. στη συνοικία Μπασάκσεχίρ έναντι 41,2 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο η γη δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τη δημαρχία, καθώς είναι χαρακτηρισμένη ως στρατιωτική.

sozcuBasaksehir

Σύμφωνα με την έκθεση, η αξία της γης σήμερα ανέρχεται σε 13,3 εκατομμύρια λίρες, άρα η απώλεια για το δημοτικό ταμείο ανέρχεται στα 27,8 εκατομμύρια λίρες. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η γη ανήκε σε στελέχη του AKP.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στην Γερμανία
Σε βίντεο εντοπίστηκε η αναζήτηση «πώς να διαγράψεις βίντεο» ενώ ανακτήθηκαν και δύο βίντεο, στα οποία εμφανίζεται και δεύτερο άτομο να εμπλέκεται στην δολοφονική επίθεση εναντίου του Φίλιππου Τσάνη
Ο Φίλιππος Τσάνης και η αδερφή του
Το καθολικό μπλακ άουτ στην Ισπανία έδειξε γιατί οι προφητικές «οδηγίες επιβίωσης» της ΕΕ αποδείχθηκαν σημαντικές
Η Ευρωπαία Επίτροπος Πρόληψης Κρίσεων ζητά από τους πολίτες να κουβαλούν πάντα χρήματα πάνω τους καθώς η τραπεζική κάρτα, σε στιγμές κρίσης, θα είναι απλά ένα κομμάτι πλαστικό
Γυναίκα ψωνίζει στο σκοτάδι