Αθλητικά

Σοκ με Ινσούα, έσπασε το σαγόνι του

Τρομερά άτυχος είναι ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο παίκτης της ΑΕΚ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι της Αλντοσίβι με την Μπάνφιλντ.

Ο Αργεντινός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Αλντοσίβι, υπέστη κάταγμα στην αριστερή γνάθο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον δύο μήνες.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η ομάδα του αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπάνφιλντ, με τον Ινσούα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 78ο λεπτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS